Over Focus Verloskundigenzorg

Marian Karssen is een ervaren verloskundige die persoonlijke aandacht en vertrouwen erg belangrijk vindt.. Focus Verloskundigenzorg heeft vestigingen in Winschoten , Oude - en Nieuwe Pekela. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de praktijk en de werkzaamheden van een verloskundige. 

Marian Karssen

Marian is al geruime tijd werkzaam als verloskundige. Zij is begonnen in Dordrecht en vanaf 1999 in Oost Groningen. Ze heeft steeds in maatschappen gewerkt met meerdere verloskundigen. Momenteel werkt ze alleen, maar er is een goede samenwerking met een andere kleinschalige praktijk in de regio. We ondersteunen elkaar door te vervangen bij vakantie, nascholing en ziekte.
Haar uitgangspunt is de vraag: "wat heb jij als zwangere vrouw met je partner nodig om met vertrouwen in jezelf en je begeleiders zwanger te zijn, een kind te krijgen en te starten als ouders."

Rianda Hulzebos en Nita Verwilligen

Hebben een praktijk in Veendam en Delfzijl. Zij kiezen net als ik voor kleinschaligheid, zodat we veel reservetijd hebben om in te zetten bij de begeleiding. Zij zullen mij vervangen bij afwezigheid tijdens vakantie en nascholing.

Heb je vragen over de zwangerschap of wil je graag een afspraak maken? Bel dan:

Neem direct contact op